Tulitehoa.fi Asiaa energiatehokkuudesta ja kilpailukyvystä

Jussi Linjaman nälvintä Ville Valkamaa kohtaan on omituista käytöstä

  • Jussi Linjaman blogi ennnen kommenttien poistoa
    Jussi Linjaman blogi ennnen kommenttien poistoa
  • Jussi Linjaman blogi kommenttien poiston jälkeen
    Jussi Linjaman blogi kommenttien poiston jälkeen

Soitin Jussi Linjamalle ja esitin heti alkuun kysymyksen puhelimessa, että mitä tekee JL-Optimize?

Jussi Linjama löi luurinkorvaan. Akku ei loppunut, koska puhelin hälytti vielä seuraavallakin soitolla, jonka hän hylkäsi. Kerroin tästä tämän jälkeen Linjamon blogin kommenttikentässä, jotka poistettiin. Kuvan kaappaus viesteistä on liitteenä.

Jussi Linjama on kyseenalaistanut, herjannut ja vääristellyt Turun Pari Oy:n liiketoimintaa Puheenvuorossa useaan otteeseen.

Nyt hän ei vastaa kysymykseen vaan koittaa peitellä kysymystä, mitä tekee JL-Optimize , joka on Jussi Linjaman liiketoiminnassaan käyttämä nimi.

Onkohan Turun Pari Oy:llä ja JL-Optimizella taloudellinen eturistiriita, kun tästä ei suostuta keskustelemaan puhelimessa? Omituista mieheltä, joka herjaa toista miestä ja toisen miehen liiketoimintaa julkisesti ja tarkoitushakuisesti.

Mitä vastaa Jussi Linjama?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Hei,

Tässä lyhyet vastaukset muun toiminnan ohessa:

- Palaverien aikana ja aina muulloinkin pidätän oikeuden vastata ainoastaan maksavien asiakkaiden puheluihin.

- Liiketoiminnoissamme ei ole eturistiriitoja. Yritykseni toimii tekniikkaan liittyvien ilmöiden parissa, jotka ovat mitattavissa, dokumentoitavissa ja toistettavissa, eikä se myöskään myy mitään tuotteita. Osaamista ja laitteistoa löytyy hyvin moneen tarpeeseen, mutta koska yrityksen mainostaminen on Puheenvuoro-palstalla useimmilta kielletty, jätän mainoslauseet listaamatta.

- Käärmeöljyn vaikutuksen mittaamista koskettelevassa kirjoituksessani ei mainita Turun Pari Oy:ä sanallakaan. Jos Turun Pari Oy omistaa käärmeöljy-tuotemerkin, tai se katsoo käärmeöljy-sanan automaattisesti viittaavan heihin, voin halutessanne muuttaa kirjoituksen "käärmeöljy"-sanat johonkin toiseen muotoon tai korostaa erityisesti, ettei nyt puhuta omistamastanne käärmeöljystä.

- Jos taas herjaavana tai liiketoimintaa haittaavana pidetään ylipäätään lämmitysjärjestelmän tehon mittaamista tai mittausmenetelmistä keskustelemista,
silloin kannattanee poliisille ilmoittamisen sijasta joko esittää blogissa parempi menetelmä käsiteltävän ilmiön mittaamiseksi, tai muuttaa voimassa olevia fysiikan lakeja.
Kumpikaan jälkimmäisistä ei ole toistaiseksi onnistunut, joten pidän kirjoitukseni edelleenkin avoinna kommenteille. Pidätän kuitenkin oikeuden poistaa lähinnä henkilökohtaiseen vainoamiseen liittyviä kommentteja, jotka eivät mitenkään liity blogin aiheeseen.
Aihehan oli, jos se on päässyt unohtumaan, kuinka käärmeöljyn vaikutus voidaan mitata. Aihe siis ei ollut minä, minun puhelimeni, puhelimeni akku, minun koirani, minun yritykseni, minun asuinpaikkani tms.
Aihe on pelkkää fysiikkaa.

Ville Valkama

Minusta tuntuu, että Jussi Linjamalla on henkilökohtainen ongelma.

Syytät toisia vainoamisesta, vaikka itse vainoat toisia. Ja vetäydyt sanojesi takaa.

Opi käyttäytymään ja ymmärtämään lukemaasi.

Ville Valkama

"Jos taas herjaavana tai liiketoimintaa haittaavana pidetään ylipäätään lämmitysjärjestelmän tehon mittaamista tai mittausmenetelmistä keskustelemista,
silloin kannattanee poliisille ilmoittamisen sijasta joko esittää blogissa parempi menetelmä "

Kuka on kenestä ilmoittanut poliisille tästä aiheesta?

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Lyhyen haun perusteella olette tehneet tutkintapyynnön poliisille ainakin tuosta kirjoituksesta, sekä joistakin sen keskustelijoista, vaikka asiasisältöön sinänsä teillä ei näyttänyt olevan sanottavaa:

https://planeetta.wordpress.com/2017/02/24/bloginp...

Todennäköisesti osansa ovat saaneet myös VTT, Svenska Yle, asiassa kuullut asiantuntijat sekä yksityishenkilöt, Tekniikan Maailma jne...

Ehkä luvallanne voisimme pyytää Varsinais-Suomen poliisilaitokselta tietoja, onko ilmoituksia todellakin tehty? Jos ette ole niitä tehneet, silloinhan voisitte asianosaisina perua ne ilkivaltaisesti tehtyinä ja alkaa keskustella fysiikasta noiden tahojen kanssa.

Ville Valkama Vastaus kommenttiin #4

Miksi arvuuttelet asioilla, joissa et ole asianosainen? Vai oletko?

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama Vastaus kommenttiin #5

Kiitos kysymästä, en ole. Arvuuttelen asialla siksi, että et kertomasi mukaan itse tiennyt tehneesi rikosilmoitusta, vaan kyselit asiaa minulta.
Oikea paikka tiedustella mahdollisia muita unohtuneita ilmoituksia on tietenkin asiaa tutkiva viranomainen.

Ville Valkama Vastaus kommenttiin #6

Kyllä olen tehnyt tutkintapyynnön ainakin kolmesta eri nettikirjoittelijasta. He ovat kylläkin tehneet jotain muuta, kuin keskustelleet lämmitysjärjestelmistä. Ainakin kaksi näistä on herjannut minua henkilökohtaisesti.

Jussi ettet nyt vain paljastanut itseäsi? Nyt kannattaa tunnustaa jos näin kävi.

Käyttäjän virtanenanttim kuva
Antti Virtanen

Hei Ville,

Lupailit aiemmin vastausta toisessa postauksessa esittämääni kysymykseen:
Paljonko teillä on tyytyväisyystakuun mukaisia palautuksia ja palautuspyyntöjä? Luultavasti et voi luovuttaa numeroita, mutta prosentit käyvät hyvin. Tai edes kategoriat, eli onko yksityisasiakkaista (jotka ovat käyttäneet yli vuoden, eli tyytyväisyystakuun piirissä) tyytyväisiä yli 75, 75-50 , 50-25 vai alle 25% (ja vastaava arvo hylätyistä tyytyväisyystakuupyynnöistä).

Lisäksi olisi hienoa, jos voisit valottaa PARI-aineen tuotekehitysprosessia (esim. kuinka kauan ainetta on kehitetty; miten koostumukseen ja sekoitussuhteeseen on päädytty; tuotekehitystiimin koko)

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Aikamoista sanasotaa tästä aiheesta olette käyneet, ajattelin lähestyä tätä vähemmän tieteelliseltä näkökulmasta.

40% öljyn palotehon nousu olisi varmasti Nobelin fysiikan ja kemian palkinnon arvoinen löytö nykymaailmassa, joten miksi Valkama et ole kuuluisa Nobelisti tuotteesi myötä?

Toiseksi tuotteesi hinta ja sekoitussuhde jolla tarjoat 750€ 5 litraa, 10000-20000 litraa polttoöljyä kohden, aikas iso harava ja esim. 10000 litrasta säästö olisi siis 4000 litraa ja 20000 litrasta 8000 litraa, eli 3500€ - 7000€ säästö miinus lisäaineen hankinta, hinta siis tuntuu epäilyttävän pieneltä mainostettua säästöä kohden.

Kolmanneksi luulisi että olisit kilpailevien lämmitysmuotojen valmistajien että öljyntuottajien tikunnokassa jatkuvasti.

Ville Valkama

"40% öljyn palotehon nousu olisi varmasti Nobelin fysiikan ja kemian palkinnon arvoinen löytö nykymaailmassa, joten miksi Valkama et ole kuuluisa Nobelisti tuotteesi myötä?"

Tässä päätelmässäsi oli kaksi virhettä. Ensimmäinen oli se, että lähdit määrittelemään termillä "paloteho" PARI tuotteiden toimintaa. Se ei nyt oikein stemmaa tähän, eikä varsinkaan 40%:lla. Toinen tärkeä ymmärrettävä seikka on se, että minä en määrittele ketä saa Nobel palkintoja ja ketä ei.

"Toiseksi tuotteesi hinta ja sekoitussuhde jolla tarjoat 750€ 5 litraa, 10000-20000 litraa polttoöljyä kohden, aikas iso harava ja esim. 10000 litrasta säästö olisi siis 4000 litraa ja 20000 litrasta 8000 litraa, eli 3500€ - 7000€ säästö miinus lisäaineen hankinta, hinta siis tuntuu epäilyttävän pieneltä mainostettua säästöä kohden."

PARI -tuotteiden kohdalla kustannukset ja kysyntä määrittelee myyntihinnan. Hetki varmaan menee, että pääsee sellaiseen voluumiin ja kysyntään, että voi laskea hintaa. Kaikkien ei tarvitse olla ahneita.

"Kolmanneksi luulisi että olisit kilpailevien lämmitysmuotojen valmistajien että öljyntuottajien tikunnokassa jatkuvasti."

Niin, enkös minä sitten ole? Vrt TM:n skeida-artikkelit, Suomi24, Kaj Luukon blogi jne.

Toimituksen poiminnat