Tulitehoa.fi Asiaa energiatehokkuudesta ja kilpailukyvystä

Kaikki blogit puheenaiheesta Sukupuolierottelu

Peruskouluissa opetetaan fundamentalistista islamia

Suomessa peruskoulujen islamin tunneilla opetetaan veronmaksajien kustantamana, ettei islam ole vain uskonto, vaan elämäntapa, sekä shariaan perustuva poliittinen ja lainsäädännöllinen järjestelmä. Toivottavasti tämä viimeistään selventää kristinuskon ja islamin välisen ratkaisevan eron niille, jotka rinnastavat nämä uskonnot toisiinsa. Kirjoitukseni perustuu alakouluissa käytössä oleviin Salam – islamin polku -oppikirjoihin:

Käänteistä kompensointia ; Eli Ylpeyteni ja Iloni kautta

Viime päivinä on keskusteltu poikien pukeutumisesta. Turhautunut äiti reagoi sosiaalisessa mediassa poikansa kohteluun ja tästä tuli levinnyt asia. Tästä sitten tehtiin journalismia. Henkenä oli että pinkistä ja tyttömäisistä asioista pitävä poika ei ole ristiinpukeutuja eikä tyttö.

Ajattelin reagoida tähän. Ihan sen takia että tilanne ahdistaa minua.

Iranilaisesta vai Brittien työväenpuolueen vaalitilaisuudesta otettu kuva?

Iso-Britanniasta kantautui kummallisia uutisia kun puolueen puheenjohtaja Miliband kertoi haluavansa kieltää islamin arvostelun ja tehdä islamin arvostelusta vakavan rikoksen.

 

Nyt Labourin vaalitilaisuudesta leviää kuva, jossa miehet ja naiset on eroteltu toisistaan islamilaisen lain mukaisesti.  

 

Twiiteissä radikaalisaarnaaja Anjem Choudary kiittää Labouria islamilaisen lain noudattamisesta, mutta huomauttaa monen naisen olevan ilman huivia. 

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä