Tulitehoa.fi Asiaa energiatehokkuudesta ja kilpailukyvystä

Kaikki blogit puheenaiheesta TV:n puheenjohtajatentti

Kuntavaalikeskustelut ja puheenjohtajatentit 2017

Näin kuntavaalien alla olen katsonut x-määrän erilaisia kuntavaalikeskusteluja ja puheenjohtajatenttejä joko TV:sta tai netistä. Päällimmäisenä on mieleeni jäänyt epäilys eduskuntapuolueiden puheenjohtajien hyvien käytöstapojen hallitsemisesta. Lähes kaikissa niissä on ollut yleistä toisten puheenvuorojen häiritseminen, päälle puhuminen ja huutelu. Pahimmillaan tähän on syyllistynyt myös keskustelun juontaja.

Kuntavaalivoittajat harvassa?

Viimeisten vaalien alla julkaistujen mielipidetutkimusten mukaan tulevien vaalien voittajaa on vaikea hakea, ainakaan etukäteen. Vielä ennen vaaleja on tänään illalla tuleva puoluejohtajien tentti. Ja tietysti "toreilla" tehtävä viimehetken vaalityö.

Kolme suurinta puoluetta käy tasapäistä taistelua suurimman puolueen asemasta. Mutta voiko niistä yksikään puhua "vaalivoitosta", jos kannatus on alle 20%:n? SDP.lle tilanne on ongelmallisin, sillä se nauttii oppositiopuolueen asemasta. Viime vaaleissa SDP:n kannatus oli Jutta Urpilaisen johdolla 19,6%?

Voi olla vaikeaa, kun jo on...

housuissa. Tänään Antti Rinne yrittää kovasti puolustautua puhumisistaan eilisessä YLE:n puheenjohtajatentissä.

Eilen illallalla SDP:n puheenjohtaja joutui suorassa TV-lähetyksessä toteamaan sen, ettei hän tunnistanut itse allekirjoittammaansa  hallituksen ulkopoliittista kannanottoa.

http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1429247712080.html

Tuoksuu pahasti seli-seli linjalta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä